Over Merel

Ik ben Merel Hoogkamp. Ik help mannen en vrouwen die niet lekker in hun vel zitten, gespannen zijn, stressklachten ervaren of een blessure hebben.

Met massagetherapie verhelp ik je fysieke klachten. Ik help je je eigen kracht te vinden. Je voelt je ontspannen. Je krijgt weer energie.

Ik geef ook gezichts- en lichaamsbehandelingen aan vrouwen én mannen. De spanningen en stress van elke dag zijn even heel ver weg. In mijn rustgevende salon, geef ik je de behandeling die precies bij jou past. Met persoonlijke aandacht. Je huid is goed verzorgd. Je bent helemaal ontspannen.

Op school had ik al interesse in de werking van lichaam en geest Ik volgde een opleiding tot schoonheidsspecialiste, sportmasseur,massage therapeut en diverse cursussen op het gebied van massage en manuele behandeling. Ik wil me blijven ontwikkelen en verdiepen waardoor ik steeds nieuwe cursussen en opleidingen volg.

In mijn eerste baan werkte ik onder leiding van een manueel therapeut en leerde een behandeling compleet te maken, naar het totaalplaatje te kijken. De totale mens te zien.

Ook kwam ik in aanraking met disciplines als yoga, meditatie, ayurveda en (biologische) voeding. Ik behandelde daar ook mensen met burn-out en depressieklachten.

Ik kom uit een ondernemersfamilie en had altijd al de wens een eigen bedrijf te hebben. In 2006 startte ik mijn eigen praktijk op de Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum. In Flo massage en verzorging komt mijn liefde voor de mens in zijn geheel bij elkaar.

Ik werk met de producten van Dr. Hauschka en heet je van harte welkom om je te laten ervaren wat goede huidverzorging en een professionele massage voor je doet.