Zijn je schouders zo gespannen dat je niet meer kunt bewegen?

Voel je je opgesloten in je lijf?

Heb je regelmatig hoofdpijn?

Voel je je neerslachtig?

Ik ben Merel Hoogkamp. Ik help vrouwen en mannen die niet lekker in hun vel zitten, gespannen zijn of een blessure hebben.

Met sport- of ontspanningsmassage verhelp ik je fysieke klachten. Ik help je je eigen kracht weer te vinden en breng je in beweging. Je voelt je ontspannen. Je krijgt weer energie.

Ik geloof in de kracht van het lichaam. Ben er van overtuigd dat je door te bewegen ook je geest weer in beweging brengt. Elke massage pas ik aan aan de fysieke disbalans die ik in je lichaam zie en voel. Geen standaard en routine. Na de behandeling geef ik je adviezen op het gebied van bewegen, sport en voeding. Eerst losmaken door massage en daarna loshouden door te bewegen.

Je voelt je ontspannen

Je voelt je fit

Je voelt je energiek

Je staat weer in je kracht

Je kiest zelf je gewenste tijd en duur in via de afsprakenmodule en samen bekijken we wat je op dat moment nodig hebt.

Alle onderstaande massages zijn te combineren met een hoofd-, huid- en/of voetenmassage.

Ontspanningsmassage

ontspanningsmassageBij de ontspanningsmassage gaat het om… ontspanning dus ; – ) Je kiest zelf de door jou gewenste tijd en duur in. Samen bekijken we wat je op dat moment nodig hebt en ik pas de behandeling daar op aan. Ik adviseer je voor deze massage minimaal 50 minuten in te plannen.

25 minuten EUR 40,-
50 minuten EUR 67,50,-
75 minuten EUR 90,-

Triggerpoint behandeling

triggerpointTriggerpoint is een behandeling gericht op pijnklachten die kunnen ontstaan door een val, een blessure, overbelasting van de spieren of stress. Door triggerpoint therapie kan de pijnklacht sterk verminderen en krijgt de spier de kans te herstellen.

Voor het beste resultaat zijn zo’n 3 tot 5 behandelingen nodig.

50 minuten EUR 85,-

Sportmassage

Bij (sport)blessures kun je deze massage boeken. Je plant zelf de door jou gewenste tijd in. Samen bekijken we hoe we je zo snel mogelijk weer soepel in beweging kunnen krijgen.

25 minuten EUR 40,-
50 minuten EUR 65,-
75 minuten EUR 75,-

Deep tissue massage

Deze massage is voor jou als je spieren en bindweefsel meer nodig hebben. Door een diepere massage activeer ik het bindweefsel en de spieren waardoor het herstellend vermogen van het lichaam wordt vergroot.

25 minuten EUR 45,-
50 minuten EUR 72,50-
75 minuten EUR 95,-

Complete ontspanningsbehandeling voor zwangeren

Geef jezelf een uitgebreid ontspanningsmoment en laat je huid en lijf verwennen. We starten met een kopje thee en een heerlijk voetenbad met magnesium tegen onrustige benen. Daarna volgt een dampbad en speciale dieptereiniging voor de onrustige huid en kiezen we een masker dat precies bij jouw huid past. Vervolgens geef ik je een ontspannende massage, waarbij je op warmwaterkussens ligt voor extra ondersteuning. Als afsluiting verwen ik je voeten met een revitaliserende voetencrème.

120 minuten EUR 120,-

Zwangerschapsmassage

Tijdens de massage lig je op warmwaterkussens voor extra ondersteuning. We kijken samen vooraf waar je pijnpunten zitten en ik pas de behandeling naar jouw wens aan. Je gunt jezelf en je kindje een moment van rust en ontspanning in deze bijzondere periode van je leven.

EUR 95,-

Voor informatie klik hier

Magnesiumpakking

Deze pakking is zeer geschikt voor mensen die (te veel) stress ervaren, een sportblessure of vaak kramp hebben. Deze behandeling is goed te combineren met een massage.

* voetenbad
* magnesiumpakking, klik hier voor meer informatie
* massage van hoofdhuid, gezicht en voeten

60 minuten EUR 97,50-