Zoek je nog een goed cadeau of wil je jezelf extra verwennen? Klik dan op de afbeelding en bestel je favoriete Dr. Hauschka producten online.

Door op de afbeelding te klikken, kom je op de site van Dr. Hauschka. Als je bestelt via deze weg steun je mij. Alvast bedankt!

Ben enorm blij dat ik je gevonden heb! Niet alleen voor het verhelpen van klachten, maar ook voor preventief onderhoud. Je hebt kennis van zaken en past diverse massagetechnieken toe passend bij je specifieke behoeften.

Ik vind het altijd fijn bij jou Je luistert goed naar mijn pijn klachten en probeert me enorm te verlichten. Dank je voor deze fijne behandeling.

Ik verheug me nu al op de volgende afspraak. Het is zó heerlijk ontspannend! Dít is wat een mens zo af en toe nodig heeft… Morgen weer fluitend aan het werk en de (mantel)zorg.

Echte aandacht en heel effectieve behandeling. Ben opgeknapt! Dankjewel Merel!

Dag Merel, Ik heb onze eerste afspraak als zeer ontspannen en deskundig ervaren. Ik voelde me onmiddellijk thuis bij je. Wat heb je gebruikt dat ik er na afloop zo goed uitzag? Dank en tot de volgende afspraak.

Heerlijk ontspannen en fijne oliën, kwam lekker tot rust.

De afspraak voor een gezichtsbehandeling & beauty is altijd een kadootje voor mijzelf! De behandeling en de producten waar mee gewerkt wordt zijn super! Ruiken heerlijk, zijn natuurlijk en passen bij je wat je nodig hebt. De gesprekken met Merel geven de kroon op het geheel! Echt een aanrader 🙂

Erg gezellige, vriendelijke en professionele dame! Heb genoten van de behandeling.

Heerlijke behandeling, fijne producten, superontspannen!

Ervaar je veel stress? Ben je vaak gespannen? Heb je veel last van kramp of een (sport)blessure? Ik heb een mooie oplossing! Sinds een tijdje geef ik magnesiumpakkingen, echt een weldaad voor je lijf. Regelmatig krijg ik de vraag hoe dat nou precies werkt, zo’n pakking. Na een voetenbad nodig ik je uit op de […]

“Brr… het is fris! Even de verwarming een standje hoger zetten.” Doe dat eens niet en spring onder de koude douche. Voor je het weet omarm jij de kou net als Wim Hof, ‘The Iceman’. Kou is goed voor je lichaam Je lichaam krijgt een enorme gezondheidsboost als je het blootstelt aan kou. Als reactie […]

Heb jij pijn of last van een steeds terugkerende klacht? Nekpijn, een stijve schouder, stroeve knieën en pijn in de onderrug. Dit zijn veelvoorkomende klachten. Heb jij last van één van die klachten? Nou, je bent niet de enige! Massagetherapeuten zien vaak mensen zoals jij in hun praktijk. Het voordeel daarvan: ze weten heel goed […]