bars

Bars. Ik las er over in een tijdschrift. Tot voor kort had ik er nog nooit van gehoord, maar het maakte me erg nieuwsgierig. Ben altijd wel in voor nieuwe dingen : ) Ik besloot op onderzoek uit te gaan, onderging zelf een behandeling en volgde een training.

Door en rondom het hoofd zitten 32 energetische banen, de zogenaamde bars. Elke baan staat voor een categorie gedachten en ideeën. Zo is er een baan voor controle, communicatie en creativiteit. Als zo’n baan te ‘vol’ raakt, kan er op een gegeven moment geen energie meer stromen en raak je ook letterlijk vol.

Energiestromen stimuleren

Met een bars-behandeling stimuleer je de energiestroom. In de behandeling raak ik drukpunten op je hoofd aan. Zo komen energiestromen in beweging waardoor je in een diepe ontspanning komt. De hersenactiviteit staat in de teta-modus, dezelfde staat die je ervaart wanneer je slaapt. Je raakt een blokkade en het lichaam weet wat het moet doen. Zo stimuleer je het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Je schoont als het ware het systeem weer even op, net zoals je met je computer zou doen.

Wil je ervaren wat bars voor je doet? In mijn ontstressbehandeling zit deze behandeling. Perfect voor als je blootstaat aan stress en helemaal ‘vastzit’. In anderhalf uur kom je weer helemaal tot rust. En voel je je daarna weer vol energie. Gelijk boeken? Maak dan gelijk een afspraak voor de ontstressbehandeling.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.